HTML

butor_info

Friss topikok

  • dani04.19.: Nagyon szép és drága, de azért szívesen ráülnék, akár csak egyszer. Üdv: www.home-max.hu/butor/and... (2014.02.13. 14:08) "Olcsó Kanapé"

Linkblog

Archívum

Fürdőszoba bútor

2011.04.12. 23:48 blogcikkek

 fürdőszoba  berendezésénél sem  könnyű megtalálni a helyes lakberendezési irányokat. Ráadásul azon is érdemes elgondolkodni, hogy a fürdőszobai burkolatokra, a gépészetre vagy inkább a szakipari munkákra fordítsunk többletpénzt. Érdemes körben nézni az akciók és a webshopok között nagyon sok fürdőszoba bútort találhatunk.  A lakberendezési ízlésünkön túl a funkcionalitás, a kényelem, a biztonság és a tisztíthatóság és az árak a legfontosabb szempontok a fürdőszoba bútorok választásánál.  Ezt akkor is érdemes észben tartani, amikor a szaniterek zavarbaejtő kínálatával, a fürdőszobai csaptelepek hatalmas választékával vagy a  csempék és padlólapok elkápráztató kínálatával találjuk szemben magunkat. Ezen kívül még a számtalan bolt rengeteg akciójával csábít minket.  Lakberendezési elképzeléseinkre a fürdőszobai alkatrészek és kiegészítők kiválasztásakor is szükségünk lesz, hogy a végeredmény egy egységes hangulatú és maximálisan kényelmes fürdőszoba legyen.

Vásárlás előtt  alapos megfontolást igényel a fürdőszoba bútorok és szaniterjeinek kiválasztása. A fürdőszoba méretének és lakberendezési igényeinknek megfelelően kell eldöntenünk, hogy hagyományos vagy beépíthető mosdó kerüljön a fürdőbe, kádat vagy zuhanykabint szeretnénk, és ha van-e elegendő hely, hol legyen a WC és esetleg a bidé. A hagyományos mosdók olcsók és beszerelése egyszerű, míg a beépíthető mosdók esetén a pult révén sokkal több pakolófelületet nyerhetünk a fürdőszobában.  A kádak óriási formaválasztékban kaphatók, tetszés szerint fürödhetünk, vagy zuhanyozhatunk bennük, míg  a zuhanykabinoknak kicsi a helyigénye, és nagyon dekoratívak a szép üvegfelületeknek köszönhetően.


A fürdőszoba legtöbbet használt lakberendezési elemei a csaptelepek. Ezért nemcsak az a fontos szempont, hogy megfelelően szépek legyenek és  dizájnban harmonikusan illeszkedjenek a fürdőszoba többi lakberendezési tárgyához, hanem nyilvánvaló elvárásunk, hogy hibátlanul és kényelmesen funkcionáljanak és ár érték arányban jók legyenek.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://butorinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr272821855

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Árazás 2011.05.04. 09:24:03

Az építkezési saga újabb mérföldkövéhez érkeztünk: A kivitelezőre nyilván nem bízhatjuk az ízlésfüggő elemeket, irány tehát a fürdőszobaszalon. Elég 1-2 lakberendezési magazint átlapozni már találkozunk az összes ilyen reklámmal. Felkerekedtünk tehát, ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása