HTML

butor_info

Friss topikok

  • dani04.19.: Nagyon szép és drága, de azért szívesen ráülnék, akár csak egyszer. Üdv: www.home-max.hu/butor/and... (2014.02.13. 14:08) "Olcsó Kanapé"

Linkblog

Archívum

Irodabútor

2011.04.13. 00:17 blogcikkek

Mi a legfontosabb a könnyen kombinálhatóság és kicsi ár. Olyan termékcsaládot érdemes vásároló amivel különböző funkciójú munkahelyeket gyorsan és egységes stílusú munkahelyek kialakítását biztosítja. Sok webáruház különböző olcsó termékcsaládokat kínálnak, melyek sokoldalúan variálhatóak. Általában az irodaibútorok alkatrészei vegyszer és karcállóak, a tesztek alapján a felületek kopás állóak. Ha a fémváz festése porszórt eljárással készült, akkor jobban ellenáll a környezeti hatásoknak és könnyen tisztítható és olcsó. A kényelem érdekében érdemes tornyokat és polctartókat választani melyek könnyen kéz közeli helyre rakhatunk és kényelmes munkafeltételeket biztosít a legkisebb rendelkezésre álló helyen is. A fémlábak betéteinek megduplázásával és az asztallapokba fúrható kábelkivezetővel eltüntethető a munkahelyet behálózó kábelköteg, ezek akciósak szoktak lenni. Egyenetlen padlózaton a fémlábak záródugóiba rejtett kiegyenlítő csavar segítségével lehet beállítani. Érdemes olyan irodai bútort választani melynek a fogantyújának színe a cég színvilágába illeszkedik. Barátságos, kellemes környezet alakítható ki a bútorral harmonizáló kiegészítőkkel, alkatrészekkel, dekorációkkal, nézzük meg az árlistákat, hogy a legjobb ajánlatot tudjuk kiválasztani. A különböző irattároló szekrények elemei modulszerűen alkotják az irodai bútorokat Színesebbé tehetjük irodánkat a nyitott polcok, ajtós és üvegajtós szekrények színben és formában harmonizáló kialakításával, továbbá az ívelt szekrény üvegajtójával kombinált formában szintén az iroda dísze lehet. A sarokpolcok segítségével a legkisebb szegletet is kihasználhatjuk, a szekrénysor lezárásaként pedig oldhatjuk a polcok szögletes formáit. Vannak olyanirodai bútorok melyek rendelhetők belső halogén világítással, prospektustartó polcokkal és postázó fiókokkal is. A hagyományos "faltól-falig" szekrénysoron túlmutatva izgalmas falfelületek alakíthatók ki az elemek magasságának variálásával.



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://butorinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr162821910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása