HTML

butor_info

Friss topikok

  • dani04.19.: Nagyon szép és drága, de azért szívesen ráülnék, akár csak egyszer. Üdv: www.home-max.hu/butor/and... (2014.02.13. 14:08) "Olcsó Kanapé"

Linkblog

Archívum

Kerti bútor

2011.04.12. 15:31 blogcikkek

 

Itt a jó idő aktuális lesz a kerti bútor vásárlás.

A kertészetben mit az üzlet minden területén itt is meglehetősen kibővült a piac amit az ár határoz meg  és számtalan bolt létezik valamint webshop. Számtalan anyagból és stílusban készítenek már kerti bútorzatokat. Úgy gondolom, hogy a mindenki által jól ismert olcsó műanyag székek és asztalok elavultak már , sokkal modernebbek és időtállóbbak a fából készült kerti bútorok.
Ám a fa berendezések, kerti bútorok között is van számos fajtájú és anyagból készült olcsóbb és drágább típus. A legstrapabíróbb kerti bútorok szerintem a teakfából és a mahagóniból készült eszközök.

A teakfa kiváló tulajdonságokkal rendelkezik ahhoz, hogy akár hónapokig is a szabad ég alatt tároljuk, mert sajátos tulajdonsága, hogy tömör porózusai olajjal telítettek. Tökéletes alapanyag kerti bútoroknak. Ezért képes ellenállni a legzordabb időjárás viszontagságainak is.

A hőingadozás miatt előfordulhatnak repedések a kerti bútoron , de ez semmiféle minőségi romlást nem okoz, ez ugyancsak a faanyag pozitív tulajdonságaihoz sorolandó, ezek gyakran képezik akciók listáját. Mindezen szerkezeti tulajdonságok mellett, nem elfelejtendő, hogy a teakfából készült bútorok igen mutatósak is, ha jól körülnézünk találunk olcsó modelleket is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mahagóni fa Közép- és Dél-Amerika trópusi alsó örökzöld esőerdeiben található meg.

Jellegzetes színe van, továbbá gomba- és rovar-, időjárásálló. Kézi és gépi szerszámokkal egyaránt a legjobban megmunkálható faanyagok egyike, midig nézzük meg az aktuális árlistákat. Jól fűrészelhető és faragható sok alkatrésszel ellátható, úgyhogy szinte bármilyen, akár extrém bútor vagy tárgy is kialakítható belőle.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://butorinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr302820354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása